Exclusief 1-op-1 programma

Wat goed dat je in actie komt en dat je interesse hebt in een 1-op-1 coaching.

Vanuit mijn passie deel ik graag mijn kennis en ervaring over herstellen en vermoeidheid met je. Deze ervaring en kennis heb ik in de afgelopen 25 jaar opgedaan. In de afgelopen jaren is er ontzettend veel in mijn leven gebeurd zowel qua werk als privé. Stuk voor stuk ingrijpende ervaringen en gebeurtenissen die vergaande consequenties hadden voor mijn leven en gezondheid.  Met mij interesse voor persoonlijke ontwikkeling en kennis heb ik de afgelopen jaren zoveel mogelijk boeken gelezen en seminars gevolgd. Deze ervaring en kennis gebruik ik om je te helpen.

Mensen die mij kennen, geven aan dat ik authentiek, betrokken en altijd bereid ben om te helpen. 

Samen gaan we zorgen dat jij meer energie krijgt zodat jij je leven weer kunt leven en weer kunt presteren.

Ben jij geregeld moe of uitgeblust? Voel je je vermoeid of heb je last van stress? Ervaar je een hoge druk door je werk? Wil je af van het gevoel om altijd maar AAN te staan? Ervaar je onrust en spanning? En voel jij je schuldig omdat je privéleven en je gezin leidt onder je werk?

Er moet iets veranderen!

In een individueel traject help ik jou om meer energie te krijgen.

Caroline Prommenschenckel - Harmsen
Jouw Route naar herstel

Zet jij de volgende stap?

Lijkt je hele leven ‘on hold’ te staan, wachtend tot jij je beter voelt en de draad weer kunt oppakken? En heb je besloten om je daar niet bij neer te leggen?

Tijdens een individueel traject deel ik an de hand van mijn herstelmethode mijn kennis en ervaring en geef ik je praktische tips en technieken die jouw herstel bevorderen.

In een individueel traject ontdek je:

Blijf jij doorrennen totdat je uitvalt?
Of sta je even stil en laad je jezelf op?

Dit kun je verwachten?

Voor aanvang van het traject plannen we samen een vrijblijvend kennismakingsgesprek in om te kijken of we beiden een ‘klik’ hebben en of ik je kan helpen. Ook bespreken we jouw route naar herstel op hoofdlijnen.

Als je ervoor kiest om met mij samen te werken, bepalen we in overleg de duur, de wijze (online of offline) en de frequentie van het traject. We zoeken samen een passende oplossing.

Tijdens het traject is er ruimte om te reflecteren op diverse situaties. Je krijgt praktische tools, informatie en ervaringsgerichte oefeningen die je gaan helpen bij je herstel. Ik houd je een spiegel voor en confronteer je op een lieve manier met je gewoontes en gedachten. 

Ik help je met inzicht, technieken en handvaten of te herstellen.

Als je geen tijd neemt voor herstel, dan moet je tijd nemen voor ziekte

Mijn werkwijze

Ik ben open en eerlijk, confronterend maar met de juiste bedoelingen. Mijn aanpak is resultaatgericht en praktisch uitvoerbaar. Het is gebaseerd op wetenschappelijke kennis, in de praktijk bewezen oefeningen en inzichten.