Testimonial

Annete Westerink
15 okt

Annete Westerink

Ik vond het fijn om te lezen hoe Caroline het heeft aangepakt. Ik heb zelf een paar dagen de herstelplanner gebruikt maar ben vervolgens op vakantie gegaan dus dan is dat wat lastiger om te doen. Ik denk zeker dat mensen baat kunnen hebben met de herstelplanner. Ik raad mensen graag dit boek aan!

Daisy Helsen
15 okt

Daisy Helsen

Ik heb veel aan alle tips die in de planner staan. Het is ook nog afwisselend waardoor het niet saai wordt. Ik merk dat ik meer energie en tijd voor mezelf overhoud. Op de momenten dat ik alleen ben voel ik mij beter.

Linda Nobels
15 okt

Linda Nobels

Jij hebt mij geholpen met een schema om van mijn vermoeidheid af te komen. Hoewel ik niet alles heb gebruikt heb je me toch heel goed geholpen. Er staan hele goede dingen in. Dank je wel Caroline

Cindy de Jong
15 okt

Cindy de Jong

Ik had meteen een goede klik met Caroline. Zij toonde veel begrip, inlevingsvermogen, gaf me erkenning en een luisterend oor waardoor ik me al snel op me gemak voelde en me kwetsbaar op durfde te stellen. Caroline gaf me een gevoel van rust die ik juist nodig had en leerde mij ook om ruimte te nemen voor mijn herstel. Ze is een fijne coach, fijn om mee te praten, ze straalt rust uit, legt geen druk op en gaf me weer meer vertrouwen in mijn herstel.