:

Preview herstelplanner

Wil jij een indruk krijgen van de Herstelplanner. Hier vind je al vast een preview van enkele pagina’s van de herstelplanner. 

Cover en achterflap

De herstelplanner

Herstelplanner – jouw route naar herstel van vermoeidheid. Deze planner gaat ook jou helpen met het herstel van je vermoeidheid.  Leer in dertien weken hoe je bewust je dag goed kan plannen en ga je ervaren hoeveel positieve invloed je ademhaling, voeding, beweging en bewuste ‘herstelmomenten’ op jouw herstel hebben. Het is een analoge coach die je helpt om meer structuur in je dag te brengen. Het enige wat de planner van jou vraagt, is commitment. Je krijgt goede uitleg wat je het beste kunt doen (of laten), praktische tips en eenvoudige oefeningen.

Beschrijving

De planner is verkrijgbaar in 2 uitvoeren. Ingebonden en met een Wire-O ringband. Beide exemplaren tellen 230 pagina’s, hebben een harde kaft en bestaan uit 2 delen. Deel 1: Geeft informatie over de achtergrond van vermoeidheid en wat jij er aan kunt doen om je vermoeidheid te verminderen. Deel 2: Is het agenda gedeelte met het opbouwschema en praktische oefeningen en tips.

Je begint je dag met op te schrijven hoe moe je bent en ‘s avonds check je nog een keer in. Op deze manier krijg je meer zicht op het verloop van je vermoeidheid. Door op te schrijven wat je energie kost en wat je energie geeft, kan je je dagindeling beter aanpassen en voorkom je dat je je accu continue leeg trekt. Je dagschema helpt je om in 15 minuten per dag eenvoudig bij te houden hoe het met je gaat. Met het opbouwschema kan ook jij in 13 weken meer energie krijgen. De teksten in de herstelplanner zijn eenvoudig, begrijpelijk te lezen, verdeeld in behapbare stukken en met een duidelijke aankondiging wat erna komt.

€ 26,95

BEOORDEELD MET
5/5

Achtergrond

De informatie in de herstelplanner is gebaseerd op eigen ervaringen aangevuld met wetenschappelijke literatuur en bewezen methodes. De planner is in overleg met ergotherapeut Yvonne Veldhuis van Handig advies uit Almere ontwikkeld. Het is een praktische handleiding die niet alleen Long-Covid patiënten aan meer energie helpt, maar ook behulpzaam is voor mensen die herstellen van een burn-out, een zware operatie of behandelingen van een ernstige ziekte. Daarnaast kan de herstelplanner ook gebruikt worden als hulpmiddel bij reguliere therapieën. De patiënt kan thuis bijhouden hoe het met hem/haar gaat en dit met de behandelaar bespreken.

De herstelplanner is niet alleen een cadeautje aan jezelf maar zeker ook prachtig om cadeau te doen.