Hulp nodig?

Langdurige vermoeidheid komt steeds vaker voor. Inmiddels heeft 6 op de 10 mensen last van aanhoudende vermoeidheid die soms zelfs chronisch kan worden. Als jouw lichaam niet meer reageert zoals je gewend bent, merk je vaak pas hoe onnatuurlijk onze manier van leven is geworden. Hoeveel dingen je voor vanzelfsprekend hebt aangenomen die dat misschien helemaal niet zijn. Opeens lukt het je ook niet meer om daarmee door te gaan. Daarvoor ben je te moe…

Wat ook de oorzaak achter je vermoeidheid is: je bent door je reserves heen en jouw energiebalans is verstoord geraakt. Gelukkig kun je jouw herstel met gerichte aandacht en acties positief beïnvloeden.

Heb jij al langere tijd last van één van deze klachten?

  • je voelt je mat, lusteloos
  • je bent ongemotiveerd of ongeïnteresseerd
  • je wordt cynisch of snel geïrriteerd

Dan is de kans groot dat je energiebalans verstoord is.  Gelukkig kun je jouw herstel met gerichte aandacht en acties positief beïnvloeden.

Ben jij bereid om kritisch te kijken naar jezelf en naar de invulling van je tijd? Om de keuzes te maken die je écht belangrijk vindt? Durf je grenzen te stellen en ook deze grenzen te bewaken? En ga je het commitment aan met jezelf om te herstellen?

Dan kunnen wij je helpen!

We geven je graag praktische kennis, inzichten en tools in handen zodat je ook écht andere keuzes gaat maken waardoor kunt herstellen. En we hebben een herstelplanner ontwikkeld om je te helpen bij je herstel. Klik hier voor meer informatie over de herstelplanner. Deze herstelplanner gaat je helpen om het roer om te gooien. De planner richt zich op jouw herstel. Je loopt daarbij wel een risico: de kans is groot dat jij straks liever niet meer ‘de oude’ wilt worden, al is dat nu je grootste verlangen. Met een beetje geluk ervaar je in de komende dertien weken dat je – met kleine, geleidelijke aanpassingen – een veel prettiger leven kunt leiden dan je tot nu toe gewend was! Je zal merken dat je vermoeidheid af gaat nemen en dat er in leven plaats zal komen voor meer rust en ontspanning. 

Heb je liever persoonlijk contact? Boek dan nu een gratis adviesgesprek en ontdek binnen 30 minuten hoe jij persoonlijk kan werken aan jouw herstel.

Caroline Harmsen
Recente berichten