HERSTELPLANNER

De herstelplanner

Jouw route naar herstel van vermoeidheid

In dertien weken leer je bewust je dag goed te plannen en ga je ervaren hoeveel positieve invloed je ademhaling, voeding, beweging en bewuste ‘herstelmomenten’ op jouw herstel hebben. Het enige wat de planner van jou vraagt, is commitment. Je krijgt goede uitleg wat je het beste kunt doen (of laten), praktische tips en eenvoudige oefeningen.

Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen

Herstelplanner

Laat je vermoeidheid je leven niet beheersen! Je hoeft je er niet bij neer te leggen. Je kunt herstellen van je vermoedheid. In 13 weken leer je bewust je dag goed te plannen en ga je ervaren hoeveel positieve invloed je ademhaling, voeding, beweging en bewuste ‘herstelmomenten’ op jouw herstel hebben. Het enige wat  van jou gevraagd wordt, is commitment.

 

De planner neemt je dertien weken lang aan de hand zodat je kunt werken aan je herstel. Je gaat je energie weer in balans brengen. Je gaat bewust de goede keuzes maken voor jezelf, zodat je voldoende ruimte neemt voor je herstel. Je gaat bijhouden hoe het met je gaat, waar je energie weglekt en waar je energie van krijgt. Je neemt dagelijks een kwartiertje de tijd om je gedachten en gevoelens op te schrijven. Zo orden je jouw gedachten, waardoor je ook mentaal tot rust komt. 

Vanaf 24 mei 2023 was de 1e druk van mijn Herstelplanner te koop. Inmiddels is de 2e druk uitgekomen. Op verzoek van velen is naast een ingebonden versie nu ook een Wire-O ringband versie te koop. Je vindt de Herstelplanner in de betere boekwinkel, BOL.com en via deze site. De Herstelplanner is een praktische handleiding die niet alleen Long-Covid patiënten aan meer energie helpt, maar ook behulpzaam is voor mensen die herstellen van een burn-out, een zware operatie of behandelingen van een ernstige ziekte.

De informatie in de planner is gebaseerd op de bewezen methode van revalidatie en wetenschappelijke literatuur. Het opbouwschema is in overleg met mijn ergotherapeut Yvonne Veldhuis van Handig advies uit Almere. En de Herstelplanner gaat ook jou helpen met het herstel van je vermoeidheid.

Hier vind je al vast een preview van enkele pagina’s van de herstelplanner.

MAG IK JE HELPEN?

Plan een gratis
adviesgesprek

In de afgelopen vijfentwintig jaar is er ontzettend veel gebeurd in mijn leven, zowel qua werk als privé. Ingrijpende ervaringen en gebeurtenissen die vergaande consequenties hadden voor mijn leven en mijn gezondheid. Hierdoor kampte ik jarenlang met vermoeidheidsklachten. Steeds opnieuw liep ik in dezelfde valkuilen. Ik luisterde niet naar mijn lichaam en dat had verstrekkende gevolgen. Totdat ik last kreeg van PostCovid klachten, extreme vermoeidheid, concentratie- en geheugen problemen en ik te horen kreeg dat ik ‘er maar mee moest leren leven!’. Dit was het keerpunt. Ik besloot om me hier niet bij neer te leggen en ontwikkelde een herstelplan om te herstellen. Ik besloot vol te houden en te luisteren naar mijn lichaam. Zo kreeg ik in 13 weken mijn energie en leven terug. 

En dat gun ik je ook!

JAREN
ERVARING
0 +

Binnenkort Live Q&A sessies

Blijf op de hoogte via onze
nieuwsbrief

SOCIAL MEDIA

Volg mij op Linked-In