Contact

volg mij op SOCIAL MEDIA

Wees geen vreemde, laat van je horen

Moet jij je ‘s morgens uit bed slepen? Heb je regelmatig nergens zin in? Zeg je afspraken met vrienden of familie af omdat je zo moe bent? Leef jij van weekend naar weekend en van de ene vakantie naar de andere?

Kortom… lijkt je hele leven soms ‘on hold’ te staan, wachtend tot jij je beter voelt en de draad weer kunt oppakken? En heb je besloten om je daar niet bij neer te leggen? Wil je daar iets aan doen?

Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met me op. Het verplicht je tot niets.

Heb je een vraag, opmerking? Aarzel dan niet en laat je bericht achter of stuur ons een e-mail. Meestal krijg je binnen 24 uur een reactie terug.

Je kunt ons ook vinden op social media.

Website en je ervaring

De ervaring die je hebt met onze website (www.nietmeer moe.nl) is erg belangrijk voor ons. Wij willen ervoor zorgen dat het aan je behoeften voldoet. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je opmerkingen of vragen hebt. Dit kan via bovenstaande contactformulier of via onze contactgegevens. Als je technische problemen ondervindt met de site en hulp nodig hebt, stuur ons dan een e-mail dan proberen wij het zo snel mogelijk op te lossen.

Heb jij ook een verhaal dat je wilt delen, reageer dan op een van onze berichten. Door je verhaal in te sturen, geef je toestemming om het op de website of in andere publicaties te gebruiken. We zullen je privacy beschermen en geen echte namen gebruiken tenzij hier je uitdrukkelijke toestemming voor geeft!.